LåLDenna videon har jag letat efter ett bra tag, såg den första gången 2005 eller 2006, och nu är den äntlisch hittad igen :D Klassiska moves!

torsdag

usch vad det har varit mycket att göra.
men nu är det klart och då kan jag skriva här.
jobba i helgen.

Dagens fråga: "Om en man med flera personligheter hotar att ta livet av sig, kan man kalla det en gisslansituation?"
svar mottages tacksamt! :)

1,5 år

idag har jag & Jonny varit tillsammans i 1,5 år och förlovade i tre månader. älskar dig min sötnöt v

ett gammalt inlägg från 04, men ack så aktuellt

"Vi skulle få besök av Genia. En 83-årig dam som har suttit i Birkenau, Auswitch och två-tre andra koncentrationsläger. Hon satt i de olika under fem och ett halvt år. Det är ett stort mirakel att hon överlevde. En, av alla de saker hon sa som berörde mig, var att hon hade lovat två av sina ryska kompisar, som hängdes, var att om någon av dem överlevde så skulle de berätta för omvärlden, vad som hade hänt dem. Så att ingen skulle glömma.

En av de andra sakerna hon sa var att innan mammorna och barnen kom in i gaskammaren, så hade de ristat in ordet ”pappa” på den lösa jordvägen. Jag grät.. Genia grät. Jag förstår. Det är ju jättejobbigt att berätta det, men hon sa det själv att detta hjälper henne att bearbeta allt.

Jag förstår inte de personerna som säger att det inte har hänt. Varför säger de så? För lite kunskap? Man vet aldrig. Jag tycker det är oehört bra och viktigt att de som satt där, att de berättar vad de var med om. Det är synd att de håller på att försvinna, de som satt där. Men det är bra att de berättar så att vi kan föra det vidare till våra barn och i alla generationer i framtiden."

Bloglovin

Det skall bli spännande att se om det är någon som följer min blogg :)

Följ min blogg med bloglovin

sunday

cykelturen igår utvecklades till en 2,5 mil lång runda. herreminje alltså. sen på köpet skulle vi cykla in till Lund på kvällen för att gå på klassfest hos JB:s klasskompis, så det blev en mil till där. Sammanlagt 3,5 mil igår på cykel.
Behöver jag nämna att jag nu får sitta på en kudde framför datorn^^ eller att jag ser ut som Agatha 95 när jag ska gå tio meter till toaletten, rullator behöves!

haha, så idag är det lite av en slappedag innan allt drar igång igen. 

bicykla

nu skall Jonnyboy und jag cykla till Lidl i Lomma. återkommer senare. om jag överlever det vill säga.. ;)

btw vi firar 1,5 år på måndag ❤

youtuban

Fräcka killar :)


freitag

strunt samma om det är felstavat: det är fredag! me und Jonnyboy skall kolla på Riket, får se om det är något vettigt.


torsdag

hey suprise, nu skriver jag igen ;) sitter nu och matplanerar, så om det nu är någon som läser mig blogg och känner sig nödsakad till att ge mig ett av era favoritrecept, så tackar jag såklart inte nej till det :D

Jonnyboy och jag har börjat att äta nyttigare nu, vi får se vad det leder till. Om det blir något reslutat eller om det är helt i onödan, men då ska man inte ha denna attityden. Det SKA gå framåt och neråt med vikten.

annars ska vi in till Banken idag och aktivera våra kontokort. se där! där går det framåt med vuxenpoängen ;)

aj lak

Bee Gees. har "upptäckt " hur många av deras tidigare låtar, 60-tal. underbart! bland annat denna låt --> http://www.youtube.com/watch?v=jYdnLMPqLwk

imorgon bär det av till Kristianstad för utgång med bästa vännen :D

btw, jag är så ful att min pappa bär omkring bilden på barnet som följde med plånboken.

inflyttningspaaaaty^^

jag & jonnyboy hade inflyttningsfest för familj/släkt i lördes. trevligt som snus^^ otroligt var att vi lyckades klämma in 14 pers i vår lilla lägenhet! mina pajer blev en hit, så underbart!

jag kanske, kanske, kanske kan få förlängt på jobbet, det är ju trevligt det med ;) trivs där, men vissa dagar vill man bara gå hem och dunka huvudet i väggen, för det är  faktiskt mer framgångsrikt än att prata med eleven just då iaf..