youtube

Här kommer en ny lovely låt som jag hittade senast när jag surfade på youtube -denna fantastiska sida^^


if I could

sova nångång..! samma visa som igår. ska jag lägga mig pladask i sängen vid tio för att inte sitta uppe som jag gör nu?
hm, Jonnyboy och jag som ska gå i staden imorgon ju och vi tänkte vara där rätt så tidigt.. Hm, får se om jag är vaken när han kommer hem. Han är ju på andra sidan Skåne^^

over & out från [tydligen] inte en lika trött Jessica som förr om dagarna :P

arbetskamrater i all ära :)

dagen har varit mycket trevlisch. arbetskamaterna tar väl hand om mig och jag känner mig som en i gänget (redan) och det har bara gått en och en halv vecka där ;) åh vad jag kommer sakna dem & mina ungar sen! har nog fått för mycket av den däriga "seperation = gråtgenen" efter min moder. vad vi kan böla ibland till de mest triviala sakerna (dock inte för oss just då ;)

tips om något bra sida med recept och dylikt som ni brukar använda? jag är ofta inne på Tasteline, bra, men inte tillräckligt bra ibland.

mitt i natten

jag kan inte sova! när man vet att man skall upp tidigt då passar min kropp på att inte vilja sova. sitter och konverserar på msn och försöker även att hitta tips på hur man lättast botar sådana problem.

btw, så har jag fått jobb! jobbar som resurspersonal i en 1-2klass och jag trivs som fisken i vattnet! underbara ungar faktiskt ;) nej, nu skall jag bädda ner mig. höres imorgon!