if I could

sova nångång..! samma visa som igår. ska jag lägga mig pladask i sängen vid tio för att inte sitta uppe som jag gör nu?
hm, Jonnyboy och jag som ska gå i staden imorgon ju och vi tänkte vara där rätt så tidigt.. Hm, får se om jag är vaken när han kommer hem. Han är ju på andra sidan Skåne^^

over & out från [tydligen] inte en lika trött Jessica som förr om dagarna :P

Kommentarer
Postat av: Christian "Dunderbar"

Hejsan hej på dig!!Verkligen skoj att höra av dig igen, det var ju ett tag sedan som du sa.Min första tanke på din fråga om hur jag har det var "Jodå, bara bra"

Men å andra sidan så sitter jag just nu på sjukhhuset i Hässleholm.

Åkte in med ambulans i morses vid halv sju-tiden.

Jag har fått epilepsi med..som om det inte räcker med allt det andra jag har..lerJag har haft epilpesi i snart två år, men jag har inte haft något kraftigt anfall förut.

Men i morses så ramlade jag ihop och låg och skakade samtidigt som jag tydligen hade munnen full med saliv.

Jag kommer inte ihåg detta själv, men min fru såg det och blev rejält orolig.Jag vaknar till vid 6-tiden och känner att jag akakar och fattar ingenting, ser att min fru inte ligger i sängen och blir lite orolig över vad som har hänt.Sitter nu och skakar med, det är riktigt jobbigt, jag kan inte slappna av fast jag har rejäl sömnbrist och ja...Men annars är det bara bra...förutom det och det....usch, låter som värsta optimisten...kan ju iofs bero på att jag är det.Läste i din blogg att det verkar som om du har fått jobb.

Gzattis.

Min fru söker jobb för fullt och´det är ju inte det lättaste direkt, det finns ju inte så många lärarjobb att söka.Ha det bra och sköt om dig!!Kram

Postat av: Cecilia

Vad coolt att du kan vara vaken vid 3! Själv däckar jag senast kl. 23 varenda kväll. Värsta pensionären!

2009-02-23 @ 16:40:09
URL: http://cissivarning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback