Youtube-mania

Var på besök hos min astmasköterska igår och resultatet var väl sådär. Hade 9 liters lungkapacitet när jag var där förra gången i januari och igår hade jag "bara" 7 liter. 87% på nånting förra gången och runt 67% denna gång. Hon bad mig öka min dos på dagliga medicinen. Får hoppas att det fungerar nu!

Skulle egentligen varit inne i stan nu, men det bidde inte så, men men, då ska jag istället klippa gräsmattan, laga mat och diska idag. Spännande va? ^^ 

På fredag är det Malmöfestivalen som gäller! Se The Ark igen och det går inte av för hackor det!  


Little moments

Moments like this;
http://video.feber.se/feber/art/27162/finsk_version_av_ymca/

Ferre

Det vankades fest i helgen hemma hos J, men det blev hemma hos A istället. A har precis flyttat in i sin nya lägenhet och jag säger bara; Oh my GOD vad fin hennes lägenhet är! Underbart mysig och härlig, där skulle jag kunna bo, helt säkert. Dock byggde de om på hennes toalett, så vi fick springa ner i källaren när vi skulle gå på toa. Undrar vad grannarna tyckte om att vi sprang upp och ner och tjoade och tjimmade =)

Vi pratade, drack och åt gott. Träffade gamla kompisar som jag inte sett på ett tag och det var mycket härligt. Därefter blev det utgång till Biljard och det tog ett tag innan vi kom ner dit. Det skulle handlas cigaretter hit och cigaretter dit. Kiosken som T skulle gå till först var stängd, så det blev upptäcksfärd genom hela Kristianstads City. Till slut så hittade vi en öppen kiosk och hon fick sina cigaretter. Tur var väl det, kan jag tänka mig^^

Nu var vi på väg ner till Biljard och inte helt oväntat fick jag visa leg =P Men men, jag har ju utseendet me mig, så jag skall ju inte klaga. Hängde där en stund och sedan blev det avfärd mot Harrys. Där har jag inte varit innan, så det var trevligt att gå till ett nytt ställe. Medelåldern var väl lite högre än vad man är van vid, men det var kuligt!

Igår vad jag hemma hos mormor&morfar och det glädjer mig att min mormor är på bättringsvägen! En mer underbar och mer tålig kvinna får man leta länge efter ;)

Jag var på ungdomsmottagningen idag för att få ut nya p-piller och eftersom jag skulle få ut dem innan min birfday (28:e) och gratis, så fick jag gå till en annan kvinna där och, HERREMINJE vad jag inte gillade henne. Ville bara gå därifrån. När hon sedan började prata om den "nya sortens klamydia" höll jag på att dö alltså. Hon såg så skygg ut och sedan berättade hon om detta, haha! Dagens bästa!

Ska nu jobba tre dagar till på schema och sen börjar skolan på tisdag (a.k.a my birfday, kan inte sägas för ofta =P)
Nu vankas det mat, så hejhej och på återseende(skrivande)
 

Ögon

Jag har alltid haft problem med mina ögon och vi har inte kommit på vad det är för någonting.

Har haft glasögon, genomgått väldigt dryga undersökningar nere i Lund och så, men det hjälper inte.
Bokstäverna hoppar när jag läser och jag får ha på mig läsglasögon och ha något under texten, så det blir på rätt rad jag läser.

Observera att jag inte har dyslexi eller något liknande, det är inte det som är problemet, utan att det ena ögat vill en rad ner, medan det andra stannar kvar på den raden jag egentigen skall läsa. Låter jättekonstigt när man skriver det, men det är så det är. Jag har en diagnos nu, som lyder; översynthet, och det innebär att ögonen arbetar för mycket (?), så det blir konstigt när man läser och så.

Mamma har nu jobbat med en elev som har något liknande och det kallas samsynthet, tydligen. Det stämmer in på mina "symptom", så jag ringde till dem idag och fick en tid i september.

Vi får hoppas att detta får ett slut och att jag kan få en diagnos och slippa detta elände!

Jobb(igt)

De ringde halv sju från jobbet idag och undrade om jag ville komma och jobba, ville jag det? Nej, det ville jag faktiskt inte. Är så sjukt trött på det och de kan faktiskt hitta någon annan som kan jobba, någon som bor närmre och som inte behöver betala 60 kronor varje gång de skall dit och hem.
Nej, jag stannar hemma istället; stryker gardiner, städar rummet och rensar ut min garderob. Det låter väl som en bra idé?

Ska nog träffa Sofia i stan lite senare idag och det längtar jag efter!
Vi har varit vänner nu i runt sex år och det har gått snabbt som attan. Vi delar oförglömliga minnen och händelser. Vi har gått igenom mycket och det skulle jag vilja gå igenom igen om det skulle vara så.
Du bist alltid, my Bästbo <3


Välkomna!

Välkomna hit till min nya blogg!

Här är det då planerat att jag skall skriva ner vad som händer i mitt liv och dylikt. Sannerligen mycket intressant. Det tar väl ett litet tag innan jag kommer på vad och hur man skall göra & skriva.
 
Mitt liv under denna sommaren har mest bestått av att jobba, jobba och åter jobba. Roligt, men även lite småtrist emellanåt, men vad kan man begära? Jag får pengar, nya vänner och mer arbetslivserfarenhet. Även om det inte är inom "mitt" område, pluggar till lärare, så fixar det väl sig någongång =P
 
Igår hade jag sannerligen en mycket rolig och intressant dag. Jag träffade Christian klockan tolv nere på stationen och det första man hör är ett väldigt glatt och underbart "Tjena bruden!" Det värmer när man hör det, särskilt när man sitter nere på jobbet i kassan och har skittråkigt, så kommer han in och lyser upp den trista vardagen!

Vi gick sedan och käkade lite, gick rundor på stan, visade vägen ner till Tivoliparken och diskuterade allt mellan himmel och jord. Det roliga och det som var så härligt var att jag kände att jag verkligen kunde koppla av och vara mig själv när jag pratade och umgicks med honom. Det är en väldigt härlig känsla. Jag vet med mig att jag har svårt att koppla av och vara mig själv, men när vi pratade så.. Fantastiskt!

Ni som nu undrar vem denne Christian är får väldigt gärna gå in på hans hemsida;
http://www.dunderbar.com och kika. Lämna gärna ett spår i hans gästbok med =)   

Byebye och på återseende!